Professional Joomla Templates Free

L'àudioguia al Museu de l'Eròtica

Després de la seva renovació, el Museu de l'eròtica de Barcelona ha redissenyat la seva imatge i el seu sistema expositiu. Amb obres originals, figures, litografies i objectes originals, s'alça com un museu diferent i innovador.

Per ajudar al visitant a obtenir tota la informació i anècdotes que el museu ofereix, Fabulor ha gestionat els continguts de la seva nova àudioguia.


erotica

 

En aquesta ocasió, Fabulor ha treballat braç a braç amb el Museu de l'Eròtica per dissenyar un immersiu i audaç programa d'àudio per recórrer les diferents sales, èpoques i estils que es presenten.

A través d'una música suggeridora adaptada a cada sala i a professionals locutors, la audioguía aconsegueix transportar al visitant als costums i ideologies de les diferents societats enfront de l'erotisme humà i les seves derivacions socials. 

El Museu parteix d'una exposició fixa que mostra diverses peces per època i cultura així com exposicions de caràcter temporal.


audioguia_eroticaSeccions del Museu que poden visitar-se amb l'àudioguia:


- Civilitzacions antigues: Grècia i Roma
- El llunyà orient: Shunga japonès
- Índia: Kamasutra i Ananga Ranga
- Il·lustracions eròtiques europees: s.XIX i XX
- Postals eròtiques: Postals de Guerra i Fotografia Risqué
- Cinema eròtic espanyol
- Cultura Pin up
- Fetitxisme
- Sadomasoquisme: el Marquès de Sade
- Altres temàtiques

 


Fotos: Museu de l'Eròtica

AddThis Social Bookmark Button
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.