Professional Joomla Templates Free

La vídeoguia a CosmoCaixa

Amb la nova instal·lació del Planetari 3D, caracteritzada per un gran realisme i espectacularitat, Cosmocaixa llança una nova etapa al món de les projeccions enfocades a la ciència.

Per donar accessibilitat a tots els seus usuaris, Fabulor s'uneix al projecte incorporant la seva Signeguia.


signoguia

 

La Signeguia, com el seu nom indica, és un sofisticat aparell reproductor de vídeo preparat exclusivament per a les persones amb discapacitat auditiva. Mitjançant la recepció d'un senyal sincronitzat amb els continguts que es reprodueixen a la pantalla del planetari, el visitant pot observar la traducció de l'àudio en llengua de signes a la pantalla de 4,2 polzades del nostre dispositiu.

Per Fabulor és un orgull poder apropar la ciència i l'art a tots els públics a través d'un museu tan prestigiós i tecnològicament avançat com és el Museu de la Ciència de Cosmocaixa.

A partir de la seva inauguració al desembre de 2011, el museu ha projectat reeixidament els seus nous continguts 3D així com pel·lícules 2D immersives; diversos grups de persones sordes han pogut gaudir dels nous continguts amb les signeguies de Fabulor.

 

Audició:

Idiomes: català, castellà, anglès i francès

 

Adaptat per a col·lectius amb discapacitats sensorials:

- Àudio-descripció en català

- Subtitulació en català

- Llengua de signes catalana

- Espai accessible amb bucle magnètic

- Encaminament per a persones amb discapacitat visual


planetari


Fotos: Obra Social La Caixa

AddThis Social Bookmark Button
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates
Joomla Templates

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.